Kezelések

BodyTite™

A hazánkban csak nálunk elérhető, forradalmi BodyTite™ kezelés gyors és eredményes, illetve biztonságos és kíméletes alakformálást tesz lehetővé.

Anyajegy eltávolítás

Terápiás és megelőző operációk a szűrővizsgálatok során feltárt melanoma gyanús és bőrrákos anyajegyek eltávolítására, illetve esztétikai célú anyajegy műtétek.

Mellnagyobbítás

Az esztétikai célú eljárás a konzultáció során meghatározott méretű, testalkathoz illő implantátum behelyezésével teszi lehetővé a mell méretének növelését.

Mellkisebbítés

A mellkisebbítési eljárás egyaránt szolgálhat esztétikai és egészségügyi célt, hiszen a testalkathoz képest túl méretes mellek számos egészségügyi panasz okai lehetnek.

Mellfelvarrás

Az esztétikai műtét implantátum használatával, vagy használata nélkül segít helyreállítani a mellek eredeti alakját és formáját.

Zsírleszívás

Az elsősorban a hason, csípőn, fenéken és combtájékon alkalmazott eljárás a fogyókúra hatásos kiegészítőjeként képes látványos eredményre.

Hasplasztika

A terhesség, szoptatás vagy jelentős mértékű fogyás után kialakuló logó has ellen alkalmazott eljárás megszünteti a megereszkedett bőr okozta kellemetlenségeket.

Szemhéjplasztika

Az öregedés első jelei a szem környékén és a szemhéjakon jelennek meg. Az eljárás segítségével a szemhéjak feszesebbé válnak, így kölcsönözve fiatalos tekintetet.

Fülplasztika

Az egyszerűen, helyi érzéstelenítéssel elvégezhető eljárás lehetővé teszi az elálló vagy aszimmetrikus fül korrekcióját.

Ráncfeltöltés

A gyorsan és fájdalommentesen elvégezhető eljárás a kisebb ráncok eltüntetésere és halványítására alkalmas. (természetes anyagokkal)

Ajakvastagítás

A műtét nélkül elvégezhető kezelés révén érzéki formájú, lágyabb és esztétikusabb szájív érhető el.

Botox

A botox kezelés alapvetően a mimikai ráncok eltüntetésere képes, így leggyakrabban a szemöldök közötti mély ráncok, a homlok redői, szemkörnyéki és a száj alatti ráncok kezelésére használjuk.